Prvosrpanjski petak u gradskoj knjižnici

Srednja_gospodarska_skola_knjiznicari_projekt_posjet_vrticuGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva sutra, u petak 1. srpnja od 10 do 12 sati na prvu ljetnu radionicu u knjižnici. Za djecu je pripremljen veseli igrokaz “Kraljević žabac”, gdje će se moći upoznati sa živim svijetom močvare ljeti, izraditi žabe, lopoče i još mnogo toga. Radionice su namijenjene djeci od 2. razreda pa nadalje. Nema upisa, a dolazak je slobodan.

IMG_0064_Gradska_knjiznica_Franjo_Markovic_ulazIste večeri, u 19 sati u multimedijskoj dvorani će se održati projekcija filma “Ratovi zvijezda: Sila se budi”. Ulazak je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu. Riječ je o dvosatnom filmu redatelja J.J. Abramsa iz 2015. godine, sinkroniziranom na hrvatski jezik.

PUBLIKA_Multimedijski_kulturni_centar_KrizevciTo je sedmi nastavak franšize Ratova zvijezda i ujedno prvi snimljeni film iz nove trilogije. Nastavak sage Ratovi Zvijezda dešava se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.