Tamara Premuš reizabrana za predsjednicu udruge Maslačak

IMG_2415_Zamara_Premus_Zajedno_jaci_projektUDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA Udruga Maslačak predstavila je svojim članovima rezultate rada u 2015. godini i najavila nove aktivnosti na izborno-izvještajnoj skupštini održanoj u srijedu u Križevcima.

Izabrano je i novo rukovodstvo udruge u sastavu predsjednica Udruge Tamara Premuš, tajnica Zvjezdana Babić, članovi Upravnog odbora Tamara Premuš, Zvjezdana Babić, Nada Domitrović, Štefica Hlebić i Lana Banić te članovi Nadzornog odbora i Stegovne komisije.

Skupština je usvojila i Strateški plan Udruge “Maslačak” Križevci za razdoblje 2016.-2020. godine čiji je glavni cilj pokrenuti nove socijalne usluge (rana intervencija i patronaža, rehabilitacijske aktivnosti, poludnevni i dnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama, stambena zajednica, nabava vozila za prijevoz korisnika te steći uvjete za pokretanje društvenog poduzetništva).

U ime Grada Križevaca Skupštini je prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi koji je pozdravio prisutne članove i goste poželjevši im uspjeh i u daljnjem radu. Čestitkama su se pridružili i ravnatelj Srednje gospodarske škole Križevci Toni Svoboda te predstavnice Udruge “Hera” Križevci i Udruge osoba s invaliditetom Križevci.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.