Delegacija Indonezije u posjetu Križevcima

ind6_indonezija_delegacija_posjet_gradska_upravaGOSPODARSKI TIGAR Članovi parlamenta i veleposlanstva Republike Indonezije posjetili su u srijedu Križevce gdje su razgovarali o gospodarskim i turističkim potencijalima grada.

Indonezijsko izaslanstvo je nakon sastanaka u Zagrebu sa ministrom gospodarstva Tomislavom Panenićem i zamjenikom ministra turizma Robertom Pauletićem krenulo put Križevaca kako bi se upoznali sa funkcioniranjem jedinice lokalne samouprave u RH.

ind2_indonezija_delegacija_posjet_gradska_upravaVoditelj indoneške delegacije Riski Sadig zahvalio se na dočeku te izjavio kako će pokušati pronaći neke zajedničke poveznice za konkretniju suradnju dok je gradonačelnik Hrg izrazio zadovoljstvo što su gosti izabrali upravo Križevce kao mjesto za susret.

Delegaciju iz Indonezije dočekali su jake snage: gradonačelnik Branko Hrg, župan Darko Koren, zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk, pročelnik za gospodarstvo i financije Darko Masnec, direktorica Turističke zajednica grada Križevaca Olinka Gjigaš dok je prezentaciju o turizmu i gospodarstvu grada s naglaskom na Razvojni centar i tehnološki park održala djelatnica Gradske uprave Marija Podolski.

ind7_indonezija_delegacija_posjet_gradska_upravaNakon službenog dijela sastanka održanog u gradskoj Vijećnici, obje delegacije obišle su seoski turizam Rakić u Čabrajima, a bio je dogovoren i susret sa predstavnicima tvrtki Elektrotehnika d.o.o. i S.C. Metalne konstrukcije d.o.o.(ePodravina.hr)

Vezano
1 komentar
  1. sasa piše:

    E bez Elektrotehnike niti na wc! Oni su stare postenjacinje 🙂

Komentari su zatvoreni.