‘Studenti emeritus’ nakon napete završnice pobjednici 2. Pub inKVIZicije

IMG_6726__Pub_inKVIZicija_2_Klub_kulture_Udruga_POINTPobjednik pub-kviza inKVIZicija održanog prekjučer u Klubu kulture u Križevcima je tim “Studenti emeritus” (Damjan i Tomislav Tkalec, Luka Pomper i Mihael Nemčić), koji je tek “u pripetavanju”, odnosno u produžetku, za jedan bod bio bolji od tima “Albert” (Branka Špoljar, Jelka Vukobratović, Igor Kudeljnjak i Vice Zirdum), s kojim su bili bodovno izjednačeni nakon dva kruga pitanja.

IMG_6724_Pub_inKVIZicija_2_Klub_kulture_Udruga_POINTTreće mjesto osvojili su Anica i Matija Čupen, Krunoslav Stijepan Šimunec i Gordan Pavlinušić iz tima “Šamp”. Tri prvoplasirana tima zavrijedila su nagrade sponzora restorana Tomislav i Kluba kulture.

IMG_6725__Pub_inKVIZicija_2_Klub_kulture_Udruga_POINTDrugo izdanje pub inKVIZicije privuklo je 13 timova, i time je, nakon prvog izdanja prije 2 mjeseca, pokazalo kako u Križevcima postoji iznimno zanimanje za ovakvu vrstu natjecanja koje je ujedno i dobar vid zabave, ali i stjecanja informacija i znanja.

Producenti jučerašnje pub inKVIZicije iz udruge P.O.I.N.T. planiraju i dalje organizirati ovakve večeri, a sljedeća će biti na rasporedu prije sezone godišnjih odmora.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.