Partyloop Open Air se još veći, bolji, glasniji i originalniji nakon tri godine vraća na Šodericu

Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_6Nakon tri godine pauze, spremni smo za veliki povratak i još bolji, glasniji i originalniji Partyloop Open Air na Šoderici kraj Koprivnice. Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca s kojim će kao prava atrakcija uživo na električnoj gitari zasvirati Ferzzo. Partyloop s prostora kampa seli na još atraktivniju lokaciju, samu obalu jezera Šoderica ispred kampa.

Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_1Šoderica će u subotu, 25. lipnja biti nezaobilazna destinacija, a dobra zabava i zagrijavanje počinje dan ranije već od popodnevnih sati. Priprema se vatrena atmosfera začinjena vrućim zvukom elekrtonske glazbe, servirana u kombinaciji s vrhunskim vizualnim spektaklom, video projekcijama te spektakularnom rasvjetom i odličnom ugostiteljskom ponudom. Ovim događajem Partyloop slavi 14. obljetnicu, a njegovoj uspješnosti svjedoče tisuće gostiju iz cijele Hrvatske i susjednih država, koji su partijali na Šoderici.

Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_3Za sve zainteresirane bit će spreman i kamp, u koji mogu doći i nekoliko dana ranije.
– Nakon niza uspješnih evenata i ovog puta spremamo nova iznenađenja i  velik povratak Partyloopa na atraktivnoj lokaciji na obali jezera koja će dodatno pridonijeti užarenoj atmosferi – rekao je Mario Kos, vlasnik tvrtke Kosinus, začetnik i organizator ovoga projekta.

Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_5 Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_2 Partyloop_Open_Air_Koprivnica_Soderica_4

Vezano

Komentari su zatvoreni.