Pjevačka senzacija Viva Vox koja je osvojila svijet napokon stiže u Zagreb! – Koncert odgođen za 6. studenog

_viva_vox_lisinskiObavještavamo sve ljubitelje zbora Viva Vox da je koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog zakazan za 16.04 iz tehničkih i logističkih razloga prebačen za 06.11.2016. Ovu pjevačku senzaciju prate plesne koreografije, svjetlosni i vizualni efekti, te do odgode dolazi kako bi u novom terminu doživljaj bio potpun.

Kupljene ulaznice za koncert 16.04.2016  vrijedit će i za novi termin 06.11.2016., a ukoliko je netko s već kupljenom ulaznicom u nemogućnosti doći na koncert 06.11.2016., povrat novca za kupljenu ulaznicu može izvršiti na mjestima gdje je istu i kupio (blagajna Lisinski, prodajno mjesto ili putem interneta – povrat zatražiti na podrska@ulaznice.hr). Razdoblje za povrat novca ograničeno je do četvrtka 05.05.2016.

Ne propustite koncert svjetske pjevačke senzacija Viva Vox u Zagrebu! Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog će ugostiti prvi solistički koncert skupine Viva Vox u Hrvatskoj, 6. studenog 2016. u 20 sati. Predvođen maestricom Jasminom Lorin, zbor djeluje od 2005. godine. 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija i okreće se izvođenju popularne glazbe isključivo glasovima, bez instrumentalne pratnje. Ulaznice se mogu kupiti online.

Viva Vox 1_lisinskiViše od četiri godine nakon što je njihova obrada Rammsteinove pjesme „Du hast“ postala globalno popularna na YouTube-u, jedna od najpoznatijih američkih internet stranica za dijeljenje zabavnih sadržaja 9gag ponovo je otkrila snimku i postavila je na svoju naslovnu stranicu uz komentar “Ovo se zove savršenstvo!”. Klip se ubrzo našao i u rubrici “najpopularnije” na internet stranici 9gag, kao i na njihovoj Facebook stranici koju prati 26 milijuna ljudi. Klip je pokrenuo lavinu komentara i dobio tisuće lajkova.

viva_vox_choir_lisinski

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.