U utorak 29. ožujka cjelodnevna radionica o društvenom poduzetništvu

PUBLIKA_Multimedijski_kulturni_centar_KrizevciProgram JAKO poziva na cjelodnevnu radionicu pod nazivom “Društveno poduzetništvo – od ideje do društvenog poduzeća”, koja će se održati u utorak, 29. ožujka 2016. godine u Križevcima, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci. Radionica će se održati u terminu od 9 do 17 sati.

Društvena su poduzeća pokretač ekonomskih i društvenih promjena u zajednicama. U začecima društvenih poduzeća često leže vrijedne društvene inovacije, koje su rezultat promišljanja i rada pojedinca i skupina koji stvaraju bolji svijet – društveni poduzetnici pronalaze rješenja, pokreću promjene i mijenjaju zajednice. Saznajte koje su mogućnosti, prednosti ali i ograničenja i nedostaci pokretanja društvenog poduzetničkih pothvata kroz niz primjera.

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim pojmovima i konceptom Društvenog poduzetništva, okruženjem te mogućnostima pokretanja društveno-poduzetničkih pothvata. Na radionici ćemo se baviti sljedećim temama: Uvod u društveno poduzetništvo; Društveno poduzetništvo u RH i EU; Mogućnosti djelovanja kroz društveno-poduzetničke pothvate; Razvoj modela društveno-poduzetničkih pothvata.

Radionica je namjenjena članovima/članicama organizacija civilnog društva, ali i svima ostalima koji žele biti pokretač pozitivnih promjena u zajednici te osigurati financijsku održivost putem društveno-poduzetničkih pothvata. Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca na poveznici, najkasnije do 29. ožujka 2016. godine. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Broj sudionika je ograničen na 20 te je zbog toga prethodna prijava obavezna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.