ODRŽANA RADIONICA ZA PRIJAVU PROJEKATA I PROGRAMA PREMA GRADU KRIŽEVCIMA, 01.02.2016.

Dana 01.02.2016. godine u prostorima Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, održana je poludnevna radionica “Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini”.

Organizator radionice bio je Grad Križevci, Upravni odjel za društvene djelatnosti i Program “JAKO”, Savjet za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga s područja Grada Križevaca, među kojima su bili i predstavnici ove Udruge, koje se planiraju prijaviti na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Križevaca za 2016. godinu.

Prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović dok je o važnosti ove radionice i promjenama koje stupaju na snagu donošenjem ovog Javnog poziva govorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada, prof. Mladen Tenodi.
Radionicu je održala Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru (Čakovec) i Sonja Hlebar, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata iz područja civilnog društva.

Polaznici radionice dobili su uvid u uvjete i način prijave na Javni natječaj te naučili kako razraditi svoju projektnu ideju.

Na javne natječaje se mogu prijaviti udruge i ostale organizacije civilnog društva koje imaju sjedište na području Grada Križevaca.

Izvor: Udruga invalida Križevci

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.