Autom ozlijedio pješakinju na zebri u centru grada

stop policijaDana 18. siječnja 2016. godine oko 8:20 sati u Križevcima, u ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, došlo je do naleta osobnog automobila na pješakinju na pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila ozljede te je prevezena u Opću bolnicu Koprivnica. U tijeku je očevid, dio ulice je zatvoren, promet se odvija obilazno.

Tjedna informacija iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke

U proteklom tjednu zabilježena su 44 kaznena djela, od čega pet kaznenih djela općeg kriminaliteta, tri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, 31 kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije, četiri kaznena djela iz područja zlouporabe droga i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja narušavanja, od kojih dva prekršaja tučnjave, prekršaj svađe i vike, prekršaj davanja pića pijanim osobama i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama i šest  s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše su ozlijeđeni pješakinja i vozač mopeda.
U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Jedna je osoba lakše ozlijeđena, a materijalna šteta cijeni se na oko 50.000 kuna.
Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.