Mladen Kos i Nikolina Hižar osvojili ‘Grand Prix’ ovogodišnjih ‘Zlatnih nota Križevaca’

Mladen-Kos-i-Nikolina-Hižar_Zlatne_note_2015_KrizevciU Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima u subotu 12. prosinca 2015. godine održao se 4. festival zabavne glazbe “Zlatne note – Križevci 2015”, na kojem su nastupili izvođači iz cijele Hrvatske predstavivši se autorskim skladbama. “Grand Prix” festivala i 1. nagradu odnijeli su Mladen Kos i Nikolina Hižar pjesmom “Brane da se volimo”, 2. nagradu osvojio je Matej Baltić pjesmom “Nije to ljubav”, a 3. nagradu pjevačica Tara izvedbom pjesme “Otok ljubavi”.

aledory_Zlatne_note_2015_KrizevciNagradu publike osvojio je pjevački duo Aledory skladbom “Ljubavnici”, a ostale nagrade osvojili su redom: Giovanni Jakovac za najbolji scenski nastup (“Otkrit ću ti što se krije ispod haljine”), Andrea Granat za interpretaciju (“Anđeo čuvar”), Andrija Kos za najbolji tekst (“Probudi me” u izvedbi Veronike Jambrek), Marko Tomasović za najbolju glazbu (“Navika”), Zvjezdan Marjanović za najbolji aranžman (“Još mi fali” u izvedbi Sandre Smiljanić) te Sendi Host na najboljeg debitanta (“Ljubav”).

pobjednici-660x330_zlatne_note_Krizevci_2015Kako je objavljeno na službenim stranicama Grada Križevaca, ovaj festival sve više privlači medije i iz drugih područja te osim zabavnog karaktera dobiva i turistički potencijal. Organizator festivala bilo je Kulturno umjetničko društvo Križevci, suorganizator Pučko otvoreno učilište Križevci, a umjetnički organizator Boris Plak. Festival je održan pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, Koprivničko-križevačke županije, uz mnogobrojne sponzore i medijske pokrovitelje.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Drago mi je da se u našim Križevcima organizira i ovaj festival. Tako neafirmirani pjevači i grupe dobiju priliku da se predstave. Naš Grad se dodatno afirmira i ima priliku da se prezentira kao jedna uljuđena kulturna sredina i usput da pokaže sve bogatsvo koje ima. Sretno svima!

Komentari su zatvoreni.