Kupci “ludi” za gustim vrhnjem i sirom s paprikom i češnjakom

Na štandu Križevačke mljekare tražen je i trapist koji je osvajao medalje, kao i jogurt od litre, sada na akciji

Svježe mlijeko, sir, jogurt, stepka i sirutka glavni su aduti štanda Križevačke mljekare na City placu u City Centeru One West. Kako kaže prodavačica Viktorija Kovačević, proizvode bez konzervansa i aditiva Zagrepčani su odmah prepoznali pa se redovito vraćaju po još.

– Osim svježih proizvoda, imamo i tvrde te dimljene sireve, a naš trapist osvojio je i brojne medalje – pohvalila je Križevačku mljekaru Viktorija Kovačević te dodala kako je posebno popularan sir s dodatkom paprike i češnjaka. Na štandu nude i kajmak te maslac, a kupci su posebno “poludjeli”, kaže prodavačica, za domaćim, 30-postotnim vrhnjem, okusa gotovo kao mileram.

– Svi hvale posebnu gustoću i strukturu, a u velikim količinama kupuju i naš jogurt od litre, kao i mlijeko – kaže Viktorija Kovačević, koja svoje kupce privlači i pristupačnošću, osmijehom, ali i brojnim degustacijama. Kako kaže, pripremi li se nešto za kušanje, više se i kupuje.

– Neki ljudi na City placu prvi su se put susreli s našim proizvodima, logično je i normalno da ih žele isprobati. Čim to naprave, odmah, naravno, požele ih i kupiti – kazala je prodavačica Viktorija koja, ističe, nije očekivala da će se Zagrepčanima svidjeti sirevi s dodacima, poput onoga s paprikom i češnjakom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.