VREDNOVANJE AKTIVNOSTI DVD-a

Članovi Komisije za vrednovanje aktivnosti DVD-a VZG Križevci u protekla dva vikenda obišli su 32 dobrovoljna vatrogasna društva koja djeluju na području Grada Križevaca. Prilikom prikupljanja podataka o aktivnostima pojedinih društava vrednovano je slijedeće:
broj i osposobljenost vatrogasnih kadrova, sudjelovanje na vatrogasni natjecanjima, provođenje preventivnih aktivnosti, sudjelovanje na vatrogasnim intervencijama, održavanje i urednost vatrogasne opreme, tehnike i prostorija, vođenje administrativnog poslovanja, izgradnja, dogradnja i uređenje vatrogasnih domova, spremišta i vježbališta,
Na temelju ukupno ostvarenih bodova svih DVD-a a u skladu sa ukupnim financijskim sredstvima utvrdit će se vrijednost boda te u skladu sa ostvarenim bodovima svakom društvu dodijeliti određena novčana sredstva.
Za istaknuti je, kako se ovo vrednovanje provodi treću godinu za redom, stanje u dobrovoljnim vatrogasnim društvima je svake godine sve bolje, komisije su dočekane od strane odgovornih osoba društva u zagrijanim prostorijama, oprema je ispravna i uredno održavana, sve propisane evidencije vode se uredno i ažurno a vidljive su i aktivnosti na uređenju objekata, vježbališta i okolnog prostora.
U razgovorima sa predstavnicima društava članovi komisije su informirali prisutne o daljnjim aktivnostima i planovima VZG Križevaca za 2016. godinu ali ujedno i dobili povratne informacije o potrebama pojedinih društava.

Izvor: Javna vatrogasna postrojba Grada Križevaca

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.