Lokalna akcijska grupa “Prigorje-Zagorje” poziva na radionicu na Kalniku

lag-prizag-logo-300x300

Pozivamo Vas na 1. radionicu za pripremu dokumenta pod nazivom Lokalna razvojna strategija LAG-a „PRIZAG“ gdje možete sudjelovati u pripremi vizije ruralnog razvoja i uključiti vlastite planirane projekte u Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a „PRIZAG“.

LAG-a „PRIZAG“ čine ga predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Područje LAG-a „PRIZAG“ obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Grad Novi Marof, te Općine Ljubešćica, Breznica, Breznički Hum, Visoko, Kalnik, Gornja Rijeka, Sveti Petar Orehovec, Hrašćina, Budinšćina i Konjšćina

Za izradu Lokalne razvojne strategije, ključan je doprinos svih zainteresiranih strana, a veliku ulogu u tome imaju svaki od sektora, javni, gospodarski i civilni. Zbog toga Vas pozivamo da, kao predstavnik sektora, izrazite vlastito mišljenje i planove o budućem razvoju područja na kojem živite.

Radionica će se održati dana 14.12.2015. u 19,00 sati u prostorijama Doma hrvatskih branitelja na Kalniku.

Radionica se odnosi na predstavnike javnog, gospodarskog i civilnog sektora iz Općina Kalnik, Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka.

Teme radionice:
– prezentacija osnovne analize područja LAG-a
– izrada SWOT analize
– formiranje vizije, dugoročnih ciljeva i prioriteta

Ovo je Vaša prilika da svoje razvojne ideje uključite u zajedničku strategiju putem koje će se one moći financirati iz sredstava nacionalnih i fondova Europske unije.

Voditelj projekata je Krunoslav Đurec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.