Proslava Dana Srednje gospodarske škole

Dana škole Srednje gospodarske škole Križevci (1)

Srednja gospodarska škola Križevci proslavila je Dan škole u sportskoj dvorani Gimnazije u četvrtak, 19. studenog 2015. godine. Sve je započelo okupljanjem učenika i profesora.Ravnatelj Toni Svoboda na početku je pozdravio učenike i profesore te im čestitao 155. rođendan Škole. Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tenodi pozdravio je nastavnike i učenike uime Grada Križevaca ukazavši na važnost poljoprivrede i poljoprivrednog obrazovanja te na dugu tradiciju Srednje gospodarske škole. Priredbi je nazočio i profesor Dražen Bokan, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci.

Dana škole Srednje gospodarske škole Križevci (2)

Učenici i profesori su pripremili zabavni program koji je započeo prezentacijom Medijske skupine o aktivnostima Škole od prosinca 2014. do studenog 2015. godine, izlagali su Lea Penđak, 1.c, i Mihael Čerti, 4.c, priremio ih je profesor Marin Pušić. Potom je učenik Nikola Čižmak, 4. a izložio pojedinosti o boravku učenika naše Škole u Poljskoju sklopu projekta Europske unije.

Dana škole Srednje gospodarske škole Križevci (3)

Vrlo komičan igrokaz „Izbor(i) iz lektire“ pripremili su «Asistenti u knjižnici» pod vodstvom stručne suradnice – knjižničarke Martine Čengić, a sudjelovali su učenici i učenice: Barbara Škvorc, 4.a1, Ivana Koprivnjak, 4.a1, Mihael Čerti, 4.c, Karlo Leskovar,
2.c, Ivan Miklečić 2.c, Antonio Raguž, 2.c, Aleksander Nemec, 2.c, i Lea Penđak, 1.c. Recitirale su se i pjesme, prvo smo čuli stihove pjesme «Tebe» u izvedbi Bernardice Mežnarić, 4.d, učenicu je pripremila profesorica Vlatka Raguž. Učenik 2.a1 razreda Nikica Milić recitirao je vlastitu pjesmu „Zakaj sem stih“, a za tu je pjesmu nagrađen prvom nagradom na «Galovićevoj jeseni», učenika je pripremila profesorica Enisa Blašković-Gagro. Učenik Fabijan Lončar, 2.c, izveo je monolog „Jožekova zagorska“, učenike jepripremila profesorica Enisa Blašković-Gagro. Na kraju je uslijedila dodjela nagrada najboljim učenicima koji su prošlu školsku godinu završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem te učenicima koji su sudjelovali u projektima Europske unije ili drugimaktivnostima. Koordinatorica ovogodišnje priredbe bila je profesorica Martina Tinodi, a u pripremi su sudjelovali i profesori i profesorice: Enisa Blašković-Gagro, VlatkaRaguž, Martina Čengić, Marin Pušić, Damir Bolfek i Zoran Vrhovec te ravnatelj Toni Svoboda. Voditelji priredbe bili su učenici 4.a razreda Nenad Borojević i Katarina Mareković. Za glazbeni ugođaj pobrinuli su se učenici Martin Kozumplik, 3.g, Neven Novoselec, 3.c, Luka Bakšaj, 3.a, i učenica Karla Vučković, 3.c.

Vijest napisao: Tin Vranješ, 4.c, školski novinar

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Bravo! Samo naprijed….

Komentari su zatvoreni.