KINEDOK – kreativni dokumentarci u Križevcima

KREATIVNI DOKUMENTARCI U GOSTIMA

KineDok je nova vrsta međunarodne zajednice, jedinstveni filmski klub i alternativna distribucijska platforma koja spaja ljubitelje i autore kreativnih dokumentarnih filmova. Njegovo pilot-izdanje prikazat će 12 poticajnih dokumentarnih filmova iz istočne i središnje Europe na 20 netradicionalnih lokacija u svakoj od zemalja sudionica; Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj.Najbolji dokumentarci sa područja istočne i središnje Europe prikazivati će se u Klubu kulture u studenome. Tri četvrtka zaredom u 11. mjesecu, dva dokumentarca po večeri. Provedite ugodno vrijeme uz kreativne dokumentarne uratke i osvajače raznih nagrada po filmskim festivalima.

► 12.11. četvrtak od 19:00h
SUGAR BLUES
BESSENCE OPEN
► 19.11. četvrtak od 19:00h
1989
POTROŠENI
► 26.11. četvrtak od 19:00h
JOANNA
NORMALIZATION
Sve o projektu i opise filmova pronađite na:www.kinedok.net
ULAZ: besplatanDONACIJE: ako vam se sviđaju dokumentarci, na projekciji će biti izložena donacijska kutija a sav prihod ide autorima
Program Kinedok u Krriževcima ostvaruje udruga K.V.A.R.K. u suradnji s Restart Labelom iz Zagreba i Institutom za dokumentarni film iz Praga, a podržan je i sredstvima Deska Kreativne Europe – Ureda MEDIA.

Izvor: Klub kulture Križevci

Vezano

Komentari su zatvoreni.