Križevcima donirano 20 tona jabuka

Jabuke

KRIŽEVCI – U Križevce stiže donacija od 20 tona jabuka, koje je Agencija za plaćanje u poljoprivredi odobrila poljoprivrednoj organizaciji Zagrebački voćnjaci da povuče s tržišta.

Radi se o provedbi intervntne mjere Europske komisije o doniranju jabuka u humanitarne svrhe, za što će voćari dobiti novac iz EU fondova. Na sastanku u Gradu je dogovoreno da će se jabuke domaćeg proizvođača podijeliti djeci, starijim te osobama s invaliditetom i korisnicima socijalne samoposluge.

Za koordinaciju je zadužen križevački Crveni križ. Oni će uskladiti popise sa osnovnim školom, Centrom za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te udrugama umirovljenika i osoba s invaliditetom Križevci. (RKC)

 
 
 
 
 
 

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Robi
Robi

Dakle, s tržišta povučem 20 tona jabuka. Odjednom na tržištu toliko fali, što automatski diže cijenu. Te jabuke, špricane i tretirane, doniram ljudima koji žive u gradu-rekorderu po broju blokiranih i nezaposlenih, a jedino što im je dostupno su – jabuke. Domaće, netretirane jabuke.
Dakle, destabiliziram tržište, a ljudi mi kažu: “Bravo, hvala.”

Politika hdzsdp-a u malom.

Antidemagog
Antidemagog
Vi živozidaši se stvarno u ekonomiju kužite ko Marica u krivi ku… ! 🙂 Pa sve ti lepo piše, DOMAĆI proizvođač šalje DOMAĆE jabuke DOMAĆEM potrošaču što je istovremeno smanjenje domaće ponude i domaće potražnje. Razlika je samo u tome da račun plaća EU (zato za domaćeg potrošača ispada ko donacija) pa se to financijski može čak promatrati kao izvoz !!! A što se tiče broja blokiranih za to su krivi drug TITO, FRANJO TUĐMAN i “politička oligarhija” ! Nikako ti koji peglaš kartice za špricane UVOZNE jabuke, ljetovanja i zimovanja na kredit, aute, televizore i nove ajfone, dok frustrirano… Više »
Seka Grgurević
Seka Grgurević

Bravo