Pritvoren dvojac pljačkaša iz Osijeka Vojakovačkog

IMG_2614_provala_kuca_Osijek_Vojakovacki_policijaPolicijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana rođenih 1990. i 1991. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Sumnja se da su osumnjičeni u noći, 21. kolovoza, oko 3:30 sati u Osijeku Vojakovačkom izvršili razbojništvo nad 68-godišnjakom. Oni su nasilno ušli u kuću, poprskali oštećenog nadražujućim sprejem te ga ljepljivom trakom vezali za stolac, dok su iz spavaće sobe otuđili 17.300 kuna. Tom prilikom oštećeni je lakše ozlijeđen.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru i predani su pritvorskom nadzorniku.

stop policijaPrometne nesreće s materijalnom štetom

U subotu, 22. kolovoza, oko 17:50 sati u Križevcima u Potočkoj ulici zbog nepropisnog kretanja bočno su se sudarila dva osobna automobila.

Noćas, 24. kolovoza oko 1:40 sati u Dijankovcu zbog nepropisnog mimoilaženja sudarila su se dva osobna automobila, jedan vozač je vozilom napustio mjesto događaja, ali je naknadno pronađen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

Vezano

Komentari su zatvoreni.