Dječje aktivno ljeto “Dijete zove dijete”

Dječje aktivno ljeto “Dijete zove dijete”

Kao i prethodne cetiri godine udruga Dijete zove dijete iz Brescie i Pokret fokolara u suradnji s križevačkim osnovnim školama i gradskom Zajednicom športskih udruga provodi projekt Dječje aktivno ljeto .

Animatori iz Brescie i Križevaca uz pomoć nastavnika i stručnih suradnika iz osnovnih škola „Vladimir Nazor“ i Ljudevita Modeca organiziraju različite zanimljive igre i edukativno-zabavne radionice za djecu u dobi od 8 do 13 godina. Ove godine interes je nadmašio sva očekivanja i u projektu će sudjelovati 100-tinjak djece s područja grada Križevaca. Nažalost, iako je interes i veći od ovog broja, iz organizacijskih razloga nije bilo moguće prihvatiti sve zainteresirane.

Dječje aktivno ljeto započelo je danas u 9 sati, a aktivnosti se održavaju u dvorištu centra Marija Pokreta Fokolara i sportskim igralištima gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima. Radionice će se održavati svaki dan od 14 do 16 sati u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“. Završna proslava bit će u subotu 29. kolovoza u 18 sati u sportskoj dvorani Osnovne skole Ljudevita Modeca Krizevci.Svim učesnicima osiguran je ručak,a namirnice je donirala tvrtka KTC Križevci, vjerni pratitelj ovakvih događanja u kojima učestvuju najmlađi.mn

Izvor: Križevački sport

Vezano

Komentari su zatvoreni.