Starcu provalili u Kuću u Križevcima, poprskali ga sprejem, vezali i opljačkali

stop policijaDvojica muškaraca provalili su u noći na petak u kuću 68-godišnjaka iz Osijeka Vojakovačkog kod Križevaca, poprskali ga nadražujućim sprejem te vezali za stolicu ljepljivom trakom, nakon čega su mu iz kuće ukrali više tisuća kuna i pobjegli.

Koprivničko-križevačka policija u subotu je izvijestila kako se pljačka dogodila oko 3,30 sati, kada su pljačkaši provalili u kuću. Jedan od njih vlasnika je poprskao nadražujućim sprejem, a potom su ga obojica savladala i posjela na stolicu te vezala ljepljivom trakom. U kući su pronašli više tisuća kuna i ukrali ih.

U policiji kažu kako su nakon pljačke uhitili dvije osumnjičene osobe, no detalji će biti poznati tek po završetku kriminalističkog istraživanja.(HINA)

Sudar u Karanama, ukrao gorivo u Cubincu

Tijekom noći u Cubincu na gradilištu nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj iz kojeg je otuđio 30 litara goriva. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Jučer oko 7:10 sati u Križevcima u Ulici Karane zbog nepropisnog kretanja osobni automobil je udario u parkirani teretni automobil. Vozačica osobnog automobila je lakše ozlijeđena.(kž.info)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.