RK KTC napada domaću Premier ligu

Rukometni_klub_KTC_KrizevciKRIŽEVCI – S velikim ambicijama za novu sezonu, rukometaši KTC-a iz Križevaca idući tjedan počinju s pripremama. Prošlu su završili na šestom mjestu ljestvice, a sada imaju mnogo veće planove: izboriti prvoligaški vrh i ulazak u rang višu odnosno najvišu domaću Premijer ligu, otkrio je trener križevačkih rukometaša Dragutin Miklečić:
– Probat ćemo napasti prva dva mjesta i doći do toga da naš grad i nađa županija ima i muškog predstavnika u najelitnijem natjecanju rukometa. Dakle, probat ćemo napasti Premijer ligu.

Rukomet_sport_lopteU momčadi KTC-a došlo je do određenih promjena. Otišli su Anzulović, Lovrenčić i Pavelić dok je Hunjak morao prestati igrati zbog zdravlja, kaže trener Miklečić i dodaje da će se pojačati s tri, četiri mlada igrača. Za sada, to su vratar Henigman, vanjski igrač Anunović i desno krilo Pehar. Ističući ambicioznost i mladost promijenjenog sastava, trener Miklečić ocjenjuje da će to biti najbolja momčad koju su do sada u Križevcima imali. Krajem mjeseca Rukometni klub KTC će organizirati jaki turnir na kojem će igrati osam momčadi, gostovat će na turniru u dugom selu, a križevačkim rukometašima već je dogovoreno i pet prijateljskih, pripremnih utakmica.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.