Katedralni zbor Križevci gostuje u Prnjavoru i Banjoj Luci

Ozren_Bogdanovic_Katedralni_pjevacki_zborKatedralni zbor iz Križevaca gostovat će u nedjelju, 26. srpnja u Prnjavoru, u ukrajinskoj grkokatoličkoj župi (parohiji) Preobraženja Gospodnjeg. Tamo će sudjelovati na arhijerejskoj liturgiji koja će biti centralni događaj obilježavanja Godine lavovskog nadbiskupa i metropolite Andrija Šeptickog o 150. obljetnici njegova rođenja, kao i na Duhovnoj akademiji posvećene njemu.

Potom će se uputiti u Banju Luku gdje će posjetiti Opatiju redovnika trapista “Marija Zvijezda” koji prema tajnoj recepturi proizvode svjetski poznati sir Trapist te uzgajaju ljekovito bilje. Zatim će razgledati katoličku katedralu sv. Bonaventure gdje će se susresti s banjolučkim biskupom mons. Franjom Komaricom, a nakon razgleda katedrale i prijema kod biskupa, uslijedit će kratki razgled centra grada Banjaluke.

Katedralnom zboru pridružit će se i nekolicina pjevača HPD-a “Kalnik”, te nekoliko Križevčana, prijatelja zbora, pod vodstvom dirigenta Ozrena Bogdanovića.

20 godina CSF
Vezano
8 komentara
  1. CrKveni kmer piše:

    tvoji su tvoji a moji su moji,a trenutno su neki tvoji moji a neki moji tvoji, tak da se ne brineš svi su oni naši…
    A zakaj se sramiš posla koji delaš, sad se već bojite i Ozrena pa morate počet prati i po njemu za svaki slučaj?
    I za kraj, nemoj se pravit budala… veća nego što jesi!

    1. kczz piše:

      Vi ste svi skupa mali miševi i vas se nitko ne boji osim možda u vašim smrdljivim strankama i udrugama koji su paravani za vaše komunističke aktivnosti. Pretpostavljam da ste aludirali na vladajuće, ali oni se trebaju bojati jedino Boga i naroda koji su ih izabrali, vas ne.

      1. CrKveni kmer piše:

        fukerčiću jel ti to sam sebe tješiš? 🙂

  2. CrKveni kmer piše:

    a kakve to veze ima Ozren s mojim komentarom? Umjesto da kažeš dečku, “Ozrene hvala ti u ime Grada i građana što se baviš nečim što mi seljačine koje vladamo ovim gradom ne razumijemo, ali razumiju kulturni ljudi diljem Europe, kuda pronosite ime našega Grada… ” ti mu kažeš da je budala.
    Sreća da u ovom gradu ima “budala” poput Ozrena, jer da su svi pametni i kulturni ko ti, ne bi nam trebao niti zbor, niti Pjevačko društvo, niti tamburašji orekestar, niti Glazbena škola… i umjesto što su zahvaljujući njima za Križevce čuli diljem Europe, završili bismo kao nogometni klub koji vi vodite i koji ste nakon 106. goidna igranja nogometa u Križevcima dopeljali već do 1. županijske lige 🙁

    1. sdpfuker piše:

      Ja ne vodim ništa niti nitko od mojih. Nego da pitam tko su to moji, a tko su tvoji?

  3. sdpfuker piše:

    Ti si Ozren budala

  4. CrKveni kmer piše:

    ja se čudim da vi uopće znate da oni i postoje, za vas je i to napredak… 🙂

  5. sdpfuker piše:

    Čudio bih se da nastupaju u Beču.

Komentari su zatvoreni.