Uoči gostovanja u Križevcima – Obrvan više nije trener PPD-a Zagreb

22.10.2022., SD Tresnjevka, Zagreb - Paket 24 Premijer liga, Liga B, 6. kolo, RK PPD Zagreb - RK Moslavina. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Ivica Obrvan više nije trener prve ekipe rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, objavio je klub na svojim stranicama. Do sporazumnog raskida ugovora s upravom kluba došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija kluba.

Gospodinu Ivici Obrvanu želimo zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo“, poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno