Rezultati nadzora prometa tijekom vikenda

STOP POLICIJA

Tijekom vikenda, od 10. do 12. srpnja, na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj su dvije osobe teško i jedna osoba lakše ozlijeđena. Okolnost uslijed kojih su se dogodile sve tri nesreće bila je brzina neprimjerena uvjetima. Pod utjecajem alkohola bila su tri počinitelja prometnih nesreća.

Policijski službenici su sankcionirali 118 prometna prekršaja, od čega 16 upravljanja pod utjecajem alkohola i 32 vožnje nepropisnom i neprilagođenom brzinom.

U posebnim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva zadržano je pet vozača.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u nedjelju, 12. srpnja, u 0.30 sati u Virju, kada je 25 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,20 promila.

Najveća brzina kretanja zabilježena je u petak, 10. srpnja, u 11.41 sati između Svetog Ivana Žabna i Novog Gloga, kada je 29 – godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom brzinom od 150 kilometara na sat, na dijelu ceste gdje je brzina ograničena na 70 kilometara na sat.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.