Dražen Kögl prvak Europe u obaranju lijevom rukom

Europsko_prvenstvo_obaranje_ruku_2015_hrvatska_reprezentacijaNa Europskom prvenstvu u obaranju ruke koje je početkom lipnja održano u bugarskom glavnom gradu Sofiji, deseteročlanu hrvatsku reprezentaciju činilo je čak petero sportašica i sportaša iz križevaćkog kluba Tigar. Dražen Kögl je u kategoriji mastera do 70kg osvojio zlatnu medalju lijevom rukom te 4. mjesto desnom rukom. Marko Kögl je u kategoriji juniora do 80kg osvojio 3. mjesto lijevom rukom te 4. mjesto desnom rukom.

Mislav Drokan je u kategoriji mastera do 80kg osvojio 3. mjesto lijevom rukom te 12. mjesto desnom rukom. Mihaela Kögl je u kategoriji juniorki do 60kg osvojila 5. mjesto desnom rukom te 6. mjesto lijevom rukom. Blaženka Kögl Trobić je u kategoriji seniorki do 60kg osvojila 8. mjesta lijevom i desnom rukom.
– Mislim da se trud koji smo uložili u treninge isplatio, istaknuo je Dražen Kögl, pohvalivši križevačke reprezentativce za tri nove medalje koje su osvojili na ovako velikom i važnom natjecanju.

Drazen_Kogl_Euro_Champion_2015_gold_medal_master_70kgPrema informacijama s Facebook stranice Hrvatskog saveza za obaranje ruke, snimka europskog prvenstva bit će emitirana na Sportskoj televiziji (SPTV) tijekom ovog tjedna. Vrijedi spomenuti da je od 4. svibnja 2015. Hrvatski savez za obaranje ruke primljen u članstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, a skupština Saveza je na sjednici održanoj krajem svibnja donijela jednoglasnu odluku kako pravo natjecanja na svim turnirima u organizaciji Saveza ili klubova članica Saveza imaju isključivo natjecatelji koji su članovi klubova, a koji je član Saveza, uz eventualne iznimke koje će Savez pojedinačno razmatrati i autonomno donositi odluke.

Vezano
5 komentara
  1. Seka Grgurević piše:

    Bravo

  2. Anto Jurisic piše:

    Ima li kategorija za mene u obaranju ruke 115 kg? 🙂

  3. Anto Jurisic piše:

    Ima li kategorija za mene u obaranju ruke 115 kg? 🙂

  4. Sanja Petranović piše:

    Bravo!

  5. Sanja Petranović piše:

    Bravo!

Komentari su zatvoreni.