‘Živi zid’ aktivan i u Koprivnici i Križevcima

11330016_671772089594493_687852246746684037_n_Zivi_zid_Krizevci_HEP_prosvjedPODRAVINA I PRIGORJE – Koprivnica i Križevci bili su među 20-tak gradova u kojima je politička stranka Živi zid priredila prosvjede protiv isključivanja struje neplatišama koja provodi Hrvatska elektroprivreda. Koordinator Živog zida za Koprivničko-križevačku županiju Ivan Pokupec kaže da su željeli ukazati na ilegalne postupke HEP-a.
– Po Ustavu, RH je socijalna država; kao takva ona bi trebala neplatišama koji su u, ja vjerujem 100 posto slučajeva socijalno ugrožene osobe, njihovu struju bi trebala podmirivati država, koja to ne čini. Znači, radi se o ljudima koji su nezaposleni, koji imaju malu djecu i to bi trebala podmirivati država, rekao je Pokupec.

Tome na žalost nije tako, nastavio je Pokupec.
– Na žalost, dopušta se HEP-u da širi strah, da širi paniku, ljudima se isključuje struja bez ikakvog danog naloga, ikakvog komada papira, a ljudi strahuju, u neznanju tih zakona i propisa to na žalost trpe, a ne bi trebali, zaključio je.

Kako su priopćili iz Živog zida, na ovaj način započinju javnu borbu protiv terora nad građanima, skupih računa, prijetnji, kazni i isključenja, u čemu HEP nije usamljeni slučaj među javnim poduzećima koja rade u korist svojih uhljeba, a na štetu svih ostalih.(RKC)

Vezano
3 komentara
  1. Fora piše:

    bravo dečki i cure, vi ste stvoreni za vlast u državi! Nitko više ne treba plaćati nikakve račune, sve ćed to platiti država, svi možemo dizati stotine tisuća eura kredita i ne moramo ih vraćati već će to umjesto nas država, na nama je samo da potrošimo lovu na osobno zadovoljstvo jer ono je najvažnije…

    1. ivan kunjek piše:

      Fora baš si FORA

  2. Željko Car piše:

    anarhisti

Komentari su zatvoreni.