Nagrađeni najbolji pisani i crtani radovi o religiji

4. Djecji Kranjcic - igrokazKRIŽEVCI – Održan je 4. Susret hrvatskog dječjeg duhovnog stvaralaštva ‘Stjepan Kranjčić’, za koji je na anonimni natječaj proveden krajem prošle godine stiglo 185 književnih i 109 likovnih radova učenika s područja cijele države. Na završnoj svečanosti u Križevcima nagrađen je 21 rad, 13 književnih je javno izvedeno, a 20 likovnih prikazano na prigodnoj izložbi.

4. Djecji Kranjcic - prozaTakođer, širi izbor odabran je za objavu u prigodnome zborniku. Dvije nagrade ostale u su našoj županiji; u žanru proze drugu je nagradu osvojila Marta Kunštić, s mentorom Sašom Špoljarićem, učenica 6. razreda koprivničke Osnovne škole ‘Đuro Ester’, dok je treća nagrada u istoj kategoriji pripala osmašici Osnovne škole ‘Ljudevita Modeca’ iz Križevaca Ani Čapek, čija je mentorica Valentina Jurišić.

4. Djecji Kranjcic - poezijaLikovni i literarni natječaj na teme iz kršćanske religije poznat i kao ‘Mali Kranjčić’ nastao je nakon istovrsnog natječaja za stvaralaštvo odraslih, koji će se ove godine održati po sedmi put.(RKC)

4. Djecji Kranjcic - glazbeni program 4. Djecji Kranjcic - radionice

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.