Ukrali – tele simentalca

stop policijaPODRAVINA I PRIGORJE – Zbrajanje policijskih izvješća iz dana vikenda počinjemo nesvakidašnjom krađom koja se sa subote na nedjelju dogodila u naselju Cirkveni kod Svetog Ivana Žabna. Tamo je još nepoznati lopov iz staje ukrao tele, simentalca vrijednog nekoliko tisuća kuna. Policija nije izvijestila je li vlasnica bila kod kuće, ili su lopovi bili vrlo tihi.

Dvoboj Slaven Belupa i Hajduka okupio je na tribinama koprivničkoga stadiona oko 2500 gledatelja, a među njima 380 gostujućih. Policija je imala posla s nekolicinom; šestorica pijanih nisu ni vidjela utakmicu jer su se trijeznili u policijskim prostorijama, kod jednog je pronađena vrećica s praškom nalik na drogu speed, jedan je Hajdukov navijač aktivirao pirotehničku napravu na tribini, a protiv svih su predani optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Koprivnici zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Jučer u poslijepodnevnim satima iz dvorišta kuće u Bakovčicama ukraden je automobil, ili kako to zakon kaže, oduzeta je tuđa pokretna stvar. U autu su bili ostavljeni ključevi, a kako je istraga pokazala, njime se poslužio 27-ogodišnjak, koji je potom još uzrokovao i prometnu nesreću.
Nekoliko Križevčana predalo je policiji puške i streljivo; izručili su tri puške, od čega dvije vojne, te 130 komada streljiva.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.