Fabijan Brčić unatoč ozljedama osvojio broncu na prvenstvu Hrvatske

Taekwondo_seniorsko_prvenstvo_Hrvatske_Fabijan_Brcic_2U subotu, 25. travnja 2015. u sportskoj dvorani OŠ “Rugvica” u Rugvici kod Dugog Sela održano je prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u taekwondou, na kojem je među stopedesetak natjecatelja nastupio i Fabijan Brčić iz Taekwondo kluba Radnik Križevci, s trenerima Zoranom Jandrokovićem i Damirom Međeralom.

Taekwondo_seniorsko_prvenstvo_Hrvatske_Fabijan_Brcic_4Križevački je borac prvo kolo bio slobodan, u drugom je bio bolji od Hrvoja Šepa iz zagrebačkog TKD Jastreb, dok je u trećem kolu poražen od Tonija Kanaeta iz splitskog TKD Marjan.
– Borio sam s puknutom petom metatarzalnom kosti tako da sam na kraju zadovoljan, izjavio je Brčić za Križevci.info, istaknuvši da zbog noge nije mogao trenirati pa nije očekivao ni medalju.

Taekwondo_seniorsko_prvenstvo_Hrvatske_Fabijan_Brcic_1No, uz broncu Brčić je “osvojio” i longetu zbog iskočenog zgloba na malom prstu lijeve ruke. Sada mu slijedi oporavak od ozljeda koje je zaredao, nakon čega se vraća treninzima s izbornikom Branimirom Blečićem i kondicijskim trenerom Hrvojem Pečarićem.
Domaćin natjecanja bio je taekwondo klub “Rugvica”, a organizator Taekwondo savez Hrvatske.

Taekwondo_seniorsko_prvenstvo_Hrvatske_Fabijan_Brcic_3 Taekwondo_seniorsko_prvenstvo_Hrvatske_Fabijan_Brcic_5

Vezano

Komentari su zatvoreni.