‘Noć knjige’ u četvrtak od jutra do kasno u noć u MKC-u

CBAsf3uUIAA9eIJ_Noc_knjige_knjiznicaGradska knjižnica „Franjo Marković, Križevci u suranji s Centrom za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Ogrankom Matice hrvatske Križevci i Osnovnom školom „Grigor Vitez“ Sv. Ivan Žabno poziva u četvrtak 23. travnja 2015. na Noć knjige, manifestaciju koja će obuhvatiti pet događanja koji će se održati u Multimedijskom kulturnom centru na Florijanovom trgu 14 u Križevcima. Ulaz na sva događanja je slobodan.

S početkom u 10 sati održat će se predstavljanje taktilne slikovnice „Proljeće“, rad učenika 6. i 8. razreda COOR-a, uz pomoć defektologa Mirjane Vrdoljak i stručnog suradnika logopeda Nevenke Mihalković Parazajda. Slikovnica je nastala u okviru projekta “Moja slikovnica”, koji se više godina provodi u Centru i prva je taktilna slikovnica, koju su izradili.
Slikovnicu će predstaviti Mirjana Vrdoljak, defektolog  i suradnici.

U 18:30 sati bit će predstavljanje knjige Pjesmarica Ane Katarine Zrinske, koju je priredio akademik Josip Bratulić, koji će knjigu i sam predstaviti. Izabrane pjesme čitat će Monika Pomper, učenica Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci. Voditeljica programa je Renata Husinec, predsjednica Ogranka Matice hrvatske Križevci.

U 19:30 sati održat će se otvorenje izložbe fotografija Regionalni park Mura Drava. O izložbi će govoriti autor Goran Šafarek, biolog, publicist, istraživač, fotograf i snimatelj.

S početkom u 20 sati na programu je mjuzikl “U potrazi za princezom”, u kojem nastupaju učenici Osnovne škole „Grigor Vitez“ Sveti Ivan Žabno. Tekst za mjuzikl je napisala Gordana Kolarik, glazbu Darko Ocvirk, a režiju potpisuje Višnjica Radić.

u 21 sat je zakazana projekcija filma „Nestala“, triler-drame u režiji Davida Finchera, koji će trajati dva i pol sata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.