Provalio pa se napio

stop policijaKOPRIVNICA, KRIŽEVCI – 17–godišnjak s koprivničkog područja provalio je jučer navečer u prostorije nogometnog kluba u Herešinu, te se tamo poslužio raznim alkoholnim pićima, no u toj zabavi zatekli su ga policajci. To mu se baš i nije svidjelo, pa je tijekom postupanja omalovažavao i vrijeđao policajce, pri čemu nije zanemarivo da je bio pod utjecajem 1,21 promila alkohola. Na triježnjenju je zadržan u prostorijama policije, dakako, uz kaznenu prijavu zbog teške krađe i prekršajnu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Jučer u jutarnjim satima izbio je požar na teretnom vozilu parkiranom u križevačkoj Ulici kralja Tomislava. Policija izvještava da je teretnjak planuo zbog neispravnih električnih instalacija, a ugasili su ga pripadnici gradske Javne postrojbe. Ozlijeđenih nije bilo, no materijalna šteta procijenjena je na pozamašnih 150 tisuća kuna.

U ponedjeljak je na Prekršajni sud u Križevcima doveden 52-godišnji vozač koji je u nedjelju u mjestu Pesek upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila te prouzročio prometnu nesreću i napustio mjesto događaja. Kažnjen je novčanom kaznom od 6900 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca. (RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.