Gradska knjižnica u novoj zgradi nakon Uskrsa

KZ 21.11. velika_Krizevci_Gradska_knjiznica_nova_zgradaIz Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci uputili su sljedeće priopćenje, koje prenosimo u cijelosti:

Revizija knjižnične građe i preseljenje u novi prostor još uvijek traje, a zbog tehničkih problema  prisiljeni smo odgoditi početak rada i knjižnice na novoj lokaciji, Florijanov trg 14. S obzirom na to da imamo fond od 85.000 svezaka knjiga i druge građe koju treba pregledati, evidentirati, spakirati u kutije, označiti i preseliti u novi prostor, ali i isti taj fond složiti na stare police koje moramo prethodno preseliti, montirati i po mogućnosti popraviti, ukupan proces nije završen.

Nadamo se da ćemo uspjeti uskoro završiti i poslije Uskrsa otvoriti vrata knjižnice za korisnike i omogućiti posudbu knjiga. O tome ćemo na vrijeme informirati naše korisnike i građanstvo. Molimo korisnike za još malo strpljenja. Obavještavamo korisnike da nećemo naplaćivati zakasninu za period u kojem knjižnica nije radila. O točnom datumu početka rada s korisnicima obavijestit ćemo vas putem našeg web portala i lokalnih medija.

Zahvaljujemo  volonterima, tvrtkama, ustanovama i svima koji su nam pomogli u ovom zahtjevnom i teškom poslu. Posebno zahvaljujemo volonterima koji nam nesebično pomažu; ravnateljici, djelatnicima i učenicima Srednje škole“ Ivan Seljanec“ Križevci; ravnatelju i djelatnicima HAK-a Križevci; direktorima i djelatnicima KTC-a Križevci; učenicima Srednje gospodarske škole Križevci; članovima KLA Križevci; ravnatelju i djelatnicima Vatrogasne zajednice Križevci te mnogobrojnim trgovinama, trgovačkim centrima, apotekama i drugima na prikupljanju kartonskih kutija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.