Druga subota 11. Culture Shock Festivala uz ‘Djecu tranzicije’ i ‘Triforce Crew’

DjecaTranzicije_plakat_webProgram 11. Culture Shock Festivala za subotu 21. ožujka 2015. u križevačkom Klubu kulture nudi filmsku projekciju “Djeca tranzicije”, nakon koje slijedi slušaonica DJ ekipe “Triforce Crew” iz Zagreba. Riječ je o prošle godine objavljenom dokumentarnom filmu redatelja i scenarista Matije Vukšića iz producentske kuće Factum, koju vodi Nenad Puhovski. Film kreće od 21 sat, slušaonica od 23 sata, a ulaz na oba događaja je slobodan. Napomenimo još da je radionica “Ideja-koncept-projekt” Ivana Ivanovića, koja se trebala održati u subotu ujutro, zbog organizacijskih poteškoća otkazana.

Iz filmskog sinopsisa: “Nakon izvrsnog nastupa pred skautima nogometnog kluba Barcelona, 8-godišnji David isčekuje pozivnicu za La Masiju. Oko tog nepostojećeg komada papira izgrađeni su njegovi snovi, ali i njegove obitelji. Natalija dolazi iz skromog okruženja, ne posjeduje smartphone i druge pomodne stvari pa ju kolege u razredu maltretiraju i primorana je promijeniti školu. Lana provodi dane presvlačeći se, šminkajući i igrajući igrice na mobitelu. Marti tinejdžersko doba ispunjeno vršnjačkim nasiljem postalo je neizdrživo… Kako izgledaju sretno djetinjstvo i zdravo odrastanje i jesu li mogući u društvu koje još nije zakoračilo u vlastitu zrelost? Ovo je film o okruženju koje stvaramo za zajedničku budućnost.”

Triforce_RGB_CSF_2015_U Križevce nam po prvi puta dolaze Triforce Crew, poznata DJ ekipa koja je rasplesala mnoge zagrebačke klubove na nekim od njihovih autorskih programa (Rock Te Jebo, The Prodigy Slušaona, Funky Situation, Rocketa itd.) Svirali su od Močvare preko Purgeraja do Tvornice, vole sve varijacije rock mjuze, hiphop, disco, dubstep i drum’n’bass, suvereno vladaju selekcijom u bespućima različitih žanrova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.