SC Varaždin i ove godine podržava studentske projekte

Sajam_studija_prosinac_2013_udruga_POINT_gimnazija_studenti_1Studentski centar Varaždin Sveučilišta u Zagrebu objavio početkom ožujka poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenta koji studiraju u Križevcima, Koprivnici, Varaždinu, Čakovcu i Bjelovaru.

Poziv vrijedi za redovite studente te studentske udruge, kao i udruge, ustanove i poduzeća iz područja kulture i sporta, koje djeluju u Koprivničko­križevačkoj županiji, da svoje zahtjeve i prijedloge projektnih aktivnosti prijave za dodjelu bespovratnih financijskih potpora, sve dok se predviđena sredstva ne utroše za ovu namjenu.

– Projekti se dostavljaju osobno na urudžbeni zapisnik ili šalju poštom na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića 9, 42000 Varaždin. Sve što vam je potrebno za prijavu vašeg projekta možete pronaći na našim internetskim stranicama, istaknuo je Bojan Patrčević, voditelj podružnica u Križevcima i Koprivnici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.