Predsjednički kandidati danas i sutra u Križevcima

Kolinda_Grabar-Kitarovic_Ivo_Josipovic_predsjednik_izbori_2015U sklopu izborne kampanje za drugi krug izbora za predsjednika RH, koji će se održati u nedjelju 11. siječnja 2015. godine, dvoje predsjedničkih kandidata ovih će dana posjetiti Križevce. Kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović već će danas od 17 sati održati skup na središnjem Strossmayerovom trgu, a u 18 sati u Hrvatskom domu sudjelovati na tribini “Poduzetništvo i obrtništvo”. Dosadašnji predsjednik države i kandidat Ivo Josipović s građanima će se družiti sutra u 18 sati na Nemčićevom trgu i u Hrvatskom domu u Križevcima, a već od 19 sati će sudjelovati na novogodišnjem koncertu ženskog zbora KUD „Tomislav“ u društvenom domu u Sv. Ivanu Žabnom.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Križevačka stranka - inicijativni odbor
Križevačka stranka - inicijativni odbor
Otvaramo natječaj za predsjednika Križevačke stranke. Ključna karakteristika predsjednika Križevačke stranke trebala bi biti krajnja odbojnost prema svemu što generira društvenu nepravdu. On sam ne želi znati za zlo iako nije naivan pa misli da zla nema, ali odbija svoje misli zaokupljati zlom. Zašto bi zlodjela, opakost, klevetanje, oholost, spletkarenje, laganje morali biti modus vivendi hrvatskoga društva? Zašto bi onaj koji ne pristaje uz takve ‘vrijednosti’ bio proglašavan naivcem? Dokle će naš mentalni skopl pogodovati onima koji se znaju ‘snaći’ čak i nasuprot zakonu? Križevački interes mora biti izražen. Križevci i križevački kraj moraju biti ispred svega za budućeg presjednika… Više »
Josip
Josip

Glasat ću za Josipovića

Josip
Josip

Ajmo Ivo

Pozitivac
Pozitivac
Sigurno se pitate zbog čega drug Majdak tako požrtvovno provodi i po 4-5 sati na svojem govnoblogu? Odgovor je jasan. To je partijski zadatak druga Milanovića. Točka broj 4. kriminalizacija političkih oponenata: http://www.vecernji.hr/hrvatska/premijer-ne-odustaje-misli-da-sdp-moze-pobijediti-na-parlamentarnim-izborima-974978 Maštu mu vjerojatno inspiriraju iskusni SDP-ovi krim-optuženici Lovrić-Merzel, Sabo, Linić i društvo: http://m.24sata.hr/#express/razne-afere-sudbine-bivse-elite-sdp-a-kroje-vjestaci-387229 Žalosna je činjenica da nas je nesposobnost i lopovluk SDP-a koštao 10 puta više od Sanaderove ekipe!!! Puni razmjeri propuštene EU love, predstečajnih na(po)godbi, pa i lokalna pogodovanja novcem javne kompanije iz susjednog nam grada kojim se kupuje prostor u lokalnom listu za veličanje SDP-a i pljuvanje po Križevima, otkriti će se tek kad… Više »
dugi
dugi

ti si pozitivac onda rađe za lopove iz hdz-a

Pozitivac
Pozitivac
Lopova ima u svim strankama. U svakom žitu ima kukolja. Po tome su svi isti ! No, ima i razlika. HDZ ima i 200 000 članova koji nisu lopovi, HSS ima 50 000 članova koji nisu lopovi,… Ima još razlika: HDZ i HSS nisu 25.06.1991. pobjegli sa sjednice Sabora RH poput Račana i ekipe, nisu pristali na Račanovu novu Jugoslaviju, istu onu koju nam i danas podvaljuju drug Ivo i kompanija pod pseudonimom “Region” ! Nije li zanimljivo je Ivi i Zokiju bitniji jedan Perković od odnosa sa povijesnim partnerima poput Njemačke i SAD-a ? Nije li zanimljivo koliko se… Više »
dugi
dugi

90e HSS-a nije ni bilo u križevcima i jedini nis bili za samostalnu hrvatsku

Pozitivac
Pozitivac

Tko je tebe informirao, Savo Štrbac ?
Evo malo istine (da se ne zaboravi):

Presvetli
Presvetli

Neovisno o političko-drugarskoj zadaći druga Majdaka, ostaje nedvojbeno da brankeca, vuka i kompaniju treba istražiti i za lopovluk sankcionirati kao i smranadera ali kao i linića i sve ostale s prstima u drekmezu tj pekmezu

branitelj
branitelj

U prvim aktivnostima i prikupljanju potpisa za samostalnu nam domovinu sudjelovali su članovi HDZ-a i SDP-a. Članovi HSS-a su ostali postrani i ako dugi aludira na to, razumijem ga što hoće reći.

centar
centar
dugi
dugi

sam bil u pravu

Pozitivac
Pozitivac

Piše ti na SDP-ovoj stranici detaljno za što se SDP i Račan zauzimao ’91:

Pozitivac
Pozitivac

Jesu li Račan i SDP 25.06.1991 glasali za samostalnu Hrvatsku ili su demonstrativno napustili Sabornicu ?

Zujko
Zujko

ma nisu hss ovci ostali po strani, oni su u to vrijeme jos bili mali i kakali u pelene pa nisu mogli pomoći …

Zujko
Zujko

tupko, gradovi koji imaju pametne i sposobne gradonačelnike danas prosperiraju i nisu izgubili nista, oni koje vode ovakvi kakav je Hrg propadaju iz dana u dan i uvijek su im za neuspjehe drugi krivi a za uspjehe su jedino oni zaslužni. Popij čašu vode

Zujko
Zujko

negativac, nije mi stvarno jasno da još niste prokužili tko vas zapravo fuka u “zdrav” mozak i da toliko uporno već mjesecima pucate u krivu metu

cvarkes
cvarkes