Održan 11. po redu Sajam studija

Sajam studija 2014

U petak, 5. prosinca 2014. održan je 11. po redu Sajam studija. Sajam studija se održava u suradnji Udruge P.O.I.N.T., Udruge studenata Koprivničko – križevačke županije i naše škole. Sajam je praćen velikim odazivom maturanata i maturantica, ali i mlađih učenika, među kojima se našlo i nekoliko učenika 1. razreda.

U školskoj knjižnici, Udrugu studenata Koprivničko-križevačke županije predstavio je njihov potpredsjednik Kristijan, pokazujući zainteresiranim učenicima fotografije sa zajedničkih druženja, izleta, tuluma, ali i humanitarnih akcija i dobrotvornog rada studenata iz ove udruge.

Psihologinja Valerija Kramar Mihalić iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci, učenicima je predstavila tražena zanimanja, ali i vještine koje poslodavci traže. Pričalo se i onim teže zapošljivim zvanjima i zanimanjima, te su učenici upućeni na korisne mrežne stranice na kojima mogu saznati detaljnije informacije o pojedinim zvanjima.

Sajam studija 2014

Sajam studija 2014

U školskom holu okupilo se 46 studenata s ukupno 26 fakulteta i visokih škola iz Republike Hrvatske. Svoj studij došli su predstaviti studenti studentice s Pravnog, Filozofskog, Ekonomskog, Učiteljskog, Šumarskog, Prirodoslovno-matematičkog, Veterinarskog, Medicinskog, Stomatološkog, Arhitektonskog, Prehrambeno-biotehnološkog, Kineziološkog, Geodetskog, Grafičkog, Strojarskog fakulteta, Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Hrvatskih studija, Fakulteta Kemijskog inženjerstva i tehnologije, Socijalnog prava, Predškolskog odgoja, Tehničkog veleučilišta Zagreb, Visokog gospodarskog učilišta Križevci, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta političkih znanosti i Muzičke akademije u Zagrebu. Bilo je brucoša i brucošica, ali i onih s 2., 3. ili 4. godine studija. Ovom prilikom im se svima zahvaljujem na odazivu i podršci projektu Sajma studija!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.