Osvojite ulaznice za Belanijev koncert u malom ‘Lisinskom’

Luka_Belani_kantautor_MIMO_Matej_ČelarU nedjelju 7. prosinca 2014. u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu samostalni koncert će održati kantautor iz Križevaca sa zagrebačkom adresom Luka Belani. Osim starih, Belani će na koncertu predstaviti i dio novih pjesama koje će objaviti na trećem albumu. Nakon prošlotjedne nagradne igre, portal Križevci.info i ovaj tjedan dijeli četiri ulaznice najsretnijim čitatelji(ca)ma koji točno odgovore na sljedeće nagradno pitanje: “Kako se zvao prvi singl s Belanijevog albuma prvijenca?”

Jedan od najperspektivnijih domaćih kantautora, Belani je dosad je objavio dva albuma: B-Side Of My Mind te Changin’ Chapters i već je prvim privukao pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind kritičari su svrstali među najbolje debi albume 2009. godine. Drugi album postigao je još veći uspjeh kod publike i na radijskim postajama, a Belani je te 2011. godine nastupao i na glavnoj pozornici INmusic festivala. Broj njegovih koncerata do sada je prešao 400, osim nastupa u Hrvatskoj to uključuje nastupe u Londonu, Amsterdamu, Beču, turneju po jugozapadu Engleske, te šest turneja po Njemačkoj od kojih posljednja, ove jeseni, broji 16 dana u komadu zaključno s Berlinom.

Prošle je godine samostalno je objavio EP What The Ghosts Want Us To Do te trenutno dovršava treći album, a koncert u Lisinskom dragocjena je prilika da ga uhvatite u intimnoj kombinaciji gitare, glasa i publike. Ulaznice se po cijeni 40 kuna mogu nabaviti putem servisa Ulaznice.hr. Početak koncerta je zakazan za 20 sati.
– U petak 5. prosinca Luku možete gledati i slušati na HRT-u, gdje će u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” najaviti koncert u Lisinskom te izvesti nekoliko svojih pjesama, ističu promotori iz KD Vatroslava Lisinskog.

Vezano

Komentari su zatvoreni.