U petak novo izdanje ‘Sajma studija’

Sajam_studija_prosinac_2013_udruga_POINT_gimnazija_studenti_3Križevačka udruga P.O.I.N.T., Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije i Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga pozivaju sve studente i studentice na 11. po redu Sajam studija, koji će se održati u petak, 5. prosinca 2014. godine, s početkom u 19:00 sati u holu križevačke gimnazije. Sajam studija je namijenjen svim maturantima i mlađim učenicima, koji se žele informirati o budućem studiju, specifičnostima vezanim uz pojedine fakultete i visoke škole, mogućnostima zapošljavanja pojedinih zvanja i dobiti sve ostale odgovore na pitanja vezana uz profesionalno usmjeravanje.

Sajam_studija_2013_gimnazija_KrizevciPosebni gosti Sajma studija su predstavnici Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci, koji će učenicima i svima zainteresiranima predstaviti djelovanje Udruge i HZZ-a, te trenutna kretanja na tržištu rada. Nakon predavanja, slijedi druženje učenika i studenata u holu škole.
– Nadamo se da će i ove godine odaziv studenata i studentica biti velik, te da će svojim iskustvom pomoći mlađim generacijama u odabiru budućeg studija i zvanja, ističu iz udruge P.O.I.N.T.

Vezano

Komentari su zatvoreni.