Ovaj vikend trodnevne ‘Večeri udaraljkaša u Križevcima’

Logotip_Veceri_udaraljkasa_Krizevci_Josip_Konfic_perkusije_perkusionistiGlazbena škola Alberta Štrige Križevci poziva ovaj vikend, od petka 28. do nedjelje 30. studenog 2014. na “Večeri udaraljkaša u Križevcima”, koje će se održati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole s početkom u 19:30 sati. Za petak je najavljen koncert perkusionista Filipa Merčepa, u subotu nastupaju učenici Glazbene škole Karlovac i Glazbene škole Vatroslava Lisinskog Bjelovar, dok je nedjelja rezervirana za nastupe učenika OGŠ Matka Brajše Rašana Labin te Glazbene škole Varaždin. Organizator i začetnik Večeri udaraljkaša je mag.art. Josip Konfic, a pokrovitelji su Koprivničko-križevačka županija i Grad Križevci. Ulaz na sva događanja je slobodan.

Filip Merčep jedan je od najdarovitijih glazbenika u generaciji, najmlađi dobitnik diskografske nagrade Porin, prvi hrvatski glazbenik nakon slavne Monike Leskovar u finalu Eurovizije u Beču i prvi Hrvat na prestižnom natjecanju Universal u Belgiji te dobitnik 2. nagrade.
– Publika za njim doslovno luduje, komentira uz Merčepove nastupe kritičar Jutarnjeg lista, on je umjetnik čije je mjesto zacrtano na koncertnoj sceni. Iznimnom muzikalnosti, prirodnim osjećajem za koncertni podij te šarmom izvornih glazbenika-virtuoza redovito oduševljava publiku širom Hrvatske, ali i šire. Ovaj petak u tom posebnom glazbenom doživljaju ima priliku uživati i križevačka publika.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.