Križevčani ostvarili najviše uspjeha na PH u Novom Marofu

110711-krizevci-motoutrka-2011-rkcImaju osam članova, ali samo je u klasi SSt 600 jedan njihov član uspio ostvariti pobjedu – Marko Višak.

U subotu i nedjelju (4. i 5. listopada) u Novom Marofu održalo se Otvoreno prvenstvo Hrvatske za SM i cestovne motore te za skutere, i to za amatere i vozače s licencijom.

U klasi 125 SP slavio je Martin Vugrinec iz momčadi AMSK Brezik, a šest krugova odvozio je za sedam minuta i 31 sekundu. Iza njega su bila šestorica članova momčadi MK Križevci. Na drugom mjestu bio je Mislav Perkušiš,na trećem Denis Petric, na četvrtom Robert Rončević, na petom Mirko Zidarić, na šestom Dean Tukša i na sedmom Petra Lesički.

U klasi SSt 600 su MK Križevci imali bolju situaciju jer u utrci od 13 krugova slavio je na Yamahi Marko Višak s vremenom 15 minuta i šest sekundi. Slijedio je momčadski kolega i brat Ivan Višak, treći je bio iz MK Azalea Marin Ivanov, četvrti iz ŠK 1. HMK Zagreb Vedran Močibob, na petom je mjestu bio Močibobov momčadski kolega Ivan Oreškim, na šestom Darko Todorov iz momčadi Individual, a na sedmom je bio Zdravko Petričević iz MK Gajs Team.

U klasi SStk 1000 prvi je nakon 13 krugova na Yamahi bio Dario Horvat iz kluba ŠK 1. HMK Zagreb s vremenom 15 minuta i dvije sekunde, a slijedio je iz MK Gajs Team Mario Matušenski te Nikola Varšić i Bernard Koljnrekaj i na posljednjem, petom mjestu, bio je Mario Oreški iz MK Kvarner.

U ukupnom poretku prvi su očekivano MK Križevci sa 70 bodova (imaju osam članova – rezultati se zbrajaju), slijedi ŠK 1. HMK Zagreb sa 49 bodova (imaju četiri člana), treći je MK Gajs Team sa 49 bodova (četiri člana), četvrti je MK Azalea sa 16 bodova (jedan član) i peti MK Kvarner s 11 bodova (jedan član).(VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.