Radovi na adaptaciji i sanaciji zgrade Veterinarskog zavoda Križevci

Nakon što je Grad Križevci produžio Veterinarskom zavodu Križevci, podružnici Instituta, koncesiju za korištenje zgrade za slijedećih 25 godina te nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave za odabir izvođača, u tijeku su radovi na adaptaciji i sanaciji zgrade Veterinarskog zavoda Križevci.

Predmetni radovi obuhvaćaju sanaciju i izmjenu krovišta, sanaciju same zgrade Veterinarskog zavoda Križevci, uređenje dvorišta kao i adaptaciju svih laboratorija koji nisu bili obuhvaćeni adaptacijom u okviru projekta Svjetske banke.

Zgrada Veterinarskog zavoda Križevci

Osim ove investicije, za Veterinarski zavod Križevci biti će nabavljena i nova laboratorijska oprema u okviru koje se ističe nabavka UHPLC instrumenta s LC/MS spektrometrom s trostrukim kvadrupolom te odgovarajući laboratorijski namještaj.

Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 6.000.000,00 kuna, bez uračunatog poreza na dodanu vrijednost. Očekuje se da će radovi biti dovršeni sredinom studenog ove godine te da će tada i Veterinarski zavod Križevci zasjati punim sjajem kao i podružnice u Rijeci, Splitu i Vinkovcima. (VEINST)

Zgrada Veterinarskog zavoda Križevci

Vezano
2 komentara
  1. Kunta Kinte piše:

    bravo, neka se uredi zgrada i uljepša prostor. Možda bi bilo da su im Hrg i ekipa ponudili da se presele u zgradu Pučkog učilišta, ona je sad oslobođena od Marcela i Baloga, ali očito već namjenjena nekom da je kupi 🙂

  2. Benkica piše:

    bem`ti a zakaj im nisu prodali zgradu? Kaj tu fasadu ne obnavlja grad? Pak ko bu sad omeknul proviziju? Joj joj sve je u ovom gradu pošlo naopako…

Komentari su zatvoreni.