Provalio u stan bivše i prijetio joj smrću

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – Križevački policajci imali su u noći sa subote na nedjelju posla s mladim nasilnikom, koji je nakon njihovog postupanja zaradio tri kaznene prijave, i to zbog prijetnje, teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma. 24-ogodišnjak je u jutarnjim satima provalio u stan 35-ogodišnjakinje, sačekao ju a zatim fizički napao i prijetio joj ubojstvom. Uz prijavu mladić je predan u pritvor.

U drugoj polovici kolovoza provaljeno je u tri vikendice u vinogradarskom predjelu nedaleko Cvetkovca. Još nepoznati počinitelj nije ništa otuđio. Za razliku od njega priličan plijen odnio je provalnik ili više njih u Lovački dom u Koledincu. S prošloga petka na subotu ukradeno je rogovlje, preparirana divljač i meso, sve zajedno vrijedno više tisuća kuna.

U rubrici oštećenja tuđe stvari policija navodi slučaj iz vinograda u okolici Kunovec Brega. Tamo je nepoznati počinitelj oštetio napravu za tjeranje ptica, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.