U srijedu radionica konfliktnog menadžmenta za mlade

ana_plakatU srijedu 20. kolovoza sa početkom u 16 sati u križevačkom Klubu kulture održati će se radionica za mlade pod nazivom “Let’s learn from Kirikou – radionica konfliktnog menadžmenta”. Radionica je namijenjena prije svega mladima koji žele produbiti svoje znanje o sukobima i kako iz njih nenasilnim putem izvući ono najbolje. Naučite nešto novo o sebi i drugima. Razvijte vlastite ideje oko nenasilnih rješavanja sukoba i sudjelujte u raspravi. Prijavite se na radionicu konfliktnog menadžmenta na mail: radionica.kirikou@gmail.com! najkasnije do 18.08.2014. Prijave su namijenjene mladim osobama do 26 godina.

Sukobi, odnosno konflikti, su nešto neizbježno s čime se svatko od nas gotovo svakodnevno suočava. Počevši od nekih jednostavnih; poput donošenja odluka oko jednostavnih stvari, do nekih složenijih poput sukoba između dvoje ili više ljudi različitih mišljenja. Događaju se neovisno o našoj dobi, spolu, rodu, rasi, jeziku, vjeroispovijesti, kulturi i slično. Pružite priliku neformalnom obrazovanju!

Prijava mora sadržavati:
1. Ime, prezime (potrebno zbog izdavanja certifikata)
2. Dob
3. Škola/zanimanje
4. Ukratko motivacija za prijavu i što očekujete od radionice (2-3 rečenice)
5. Imate li prijašnjih znanja iz tog područja? Ukoliko imate, postoji li koji dio koji vas posebno zanima? (Ukoliko nemate, ostavite pitanje prazno)

Vezano

Komentari su zatvoreni.