FINA: U Križevcima najveći broj blokiranih građana u odnosu na broj stanovnika

novac / kune

[blockquote2] Prema broju blokiranih građana u odnosu na broj stanovnika, izdvajaju se Križevci sa udjelom od 11,81 posto, Čakovec 11,06 i Sisak sa 10,79 posto blokiranih građana [/blockquote2]

Najveći prosječni iznos duga blokiranih građana bilježi se u Vodicama, od 338 tisuća kuna, a po prosječnom iznosu duga slijede blokirani građani Samobora, s prosječnih 177 tisuća kuna.

Blokirani građani u ostala 23 grada, s rang liste 25 gradova po kriteriju prosječnog iznosa duga, u prosjeku su dužni od 53 tisuće kuna u Sisku do 159 tisuća kuna u Svetoj Nedjelji, pokazala je danas objavljena analiza Financijske agencije o dugovima građana po teritorijalnom kriteriju.

Prema broju blokiranih građana u odnosu na broj stanovnika s udjelom većim ili oko 11 posto izdvajaju se pak Križevci, Čakovec i Sisak.

Podaci se odnose na kraj lipnja kada su u blokadi bila 316.964 građana s ukupnim dugom od 27,9 milijardi kuna. Krajem prvog tromjesečja ove godine u blokadi su bila 314.742 građana, a dug je iznosio 25,6 milijardi kuna, navode iz Fine.

Na rang listi 25 gradova s najvećim brojem blokiranih građana i rang listi 25 gradova s najvećim iznosom blokade njihovih građana, 20 je istih gradova.

Prema broju blokiranih građana u odnosu na broj stanovnika, izdvajaju se Križevci sa udjelom od 11,81 posto, Čakovec 11,06 i Sisak sa 10,79 posto blokiranih građana.

Analiza dospjelih neizvršenih osnova građana pokazala je da je u apsolutnom broju najviše dužnika i jednako tako najveći iznos njihova duga u gradu Zagreb, gdje 59.695 blokiranih građana duguje ukupno gotovo 8,2 milijarde kuna.

Po kriteriju ukupnog iznosa duga slijedi Split, u kojem 12.481 građana ima dugove od ukupno gotovo 1,4 milijarde kuna, Osijek (8.631 blokirani s ukupno 921,2 milijuna kuna dugovanja), Rijeka (10.456 blokiranih građana s 772 milijuna kuna duga) i dr.

Na toj listi, po kriteriju ukupnog iznosa duga blokiranih građana, Varaždin je šesti (3.736 građana dužno je više od 561 milijun kuna), ispred gradova koji imaju više stanovnika – Zadra, Slavonskog Broda, Pule, Karlovca i Siska.

Promatrano po udjelu blokiranih građana u broju radno sposobnog stanovništva za 25 gradova izdvajaju se Križevci sa 17,4-postotnim udjelom blokiranih građana u broju radno sposobnog stanovništva, a slijede Čakovec sa 16,23 posto i Sisak sa 15,98 posto. (NL)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Ivan
Ivan

Svi koji radu u privatnom sektoru su u blokadi, dok su lažni branitelji privilegirani i pijuckaju kavice na trgovima

CrKveni kmer
CrKveni kmer

I ja poznam jednog lažnog branitelja, zove se Branko Hrg, vodi se da je bio u Centru za obavješćivanje a tamo ga za vrijeme rata nitko nikad nije vidio, pitajte malo ljude koji su bili gore.

free
free

Ne znam što branitelji imaju s ovom pričom, osim ako u vašim glavama nisu neki problem isto kao i crkva, seljaci…? Samo vi ovako pišite i komentirajte crveni, vjerujem da ljudi sve ovo što svakodnevno pišete i čitaju, to najbolje govori o vama. Bas ste simpatični ljudi.

karlitho
karlitho

Dal dođu Katanović i Vuk i za to

karlitho
karlitho

Ako mi je blokiran račun, nemam s čime platiti režije,iskopčaju mi struju,telefon i sve drugo. U Križevcima se struja ne iskopčava ili se naknada za ukopčavanje ne plaća ako si član seljačke stranke.Kod koga se mogu učlaniti u stranku.,.da me ukopčaju bez naknade

presvetli
presvetli
Kako grad nema ništa sa gospodarstom, pa da je grad omogućio poduzetnicima rad bilo bi više radnih mjesta, samim time i više plača te manje blokiranih. Ovaj grad nema niti viziju niti taktiku a niti blisku perspektivu jačanja gospodarstva. Ovaj grad je imao prehrambenu, metaluršku, tekstilnu, i ine industrije a onda se gradu dogodio hdz pa hss i sad ovaj grad nema više ništa, umjesto da je brankec lobirao i podržao industriju u gradu on se boril sa strankom i pozicijom unutar stranke, umjesto olakšavanja razvoja gospodarstva brankec je radio nove trgove i sebi podizao plače, rezultat svega toga je… Više »
free
free

a što bi tek tvoji crveni drugovi koji vode državu tek trebali učiniti, ali to tebe očito ne brine vi ste samodopadni

CrKveni kmer
CrKveni kmer

ovi kaj vode državu da su pametni bi pod hitno otprli Goli otok i na njega privremeno na nekoliko desetaka godina smjestiti tebe, tvoga gazdu, Frišćića, Pankretića… i sve seljačine i hdz-ovce vama slične

ivan
ivan

crveni kmeri opet lažu i pričaju gluposti!!!
majdaku je kriv za sve hrg i to kaj je u crvenom minusu na tekućem računu
marš

CrKveni kmer
CrKveni kmer

Ivek, pak kaj je i minus na tekućem črljeni, jel to črljena boja kak i tvoj nos ili kak petokraka?