Tragičan pad s ljestvi

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – U subotu u popodnevnim satima dogodila se tragedija u Kunovcu. Prilikom posla na sjeniku obiteljskog imanja 76-godišnji muškarac pao je s ljestava te na mjestu preminuo.
Također u subotu oko 20 sati izbio je požar u kupaonici obiteljske kuće u koprivničkoj Omladinskoj ulici. Vatra se proširila na ostatak kupaonice, te na dnevni boravak kuće, a u širenju su ju spriječili pripadnici gradske Javne vatrogasne postrojbe. Ozlijeđenih srećom nije bilo, a šteta se procjenjuje na 50 tisuća kuna. Kako je utvrđeno, požar je izazvao kratki spoj na električnoj instalaciji ventilatora koji se nalazio na zidu kupaonice.

Pred policijom projurio 145 km/h

U Policijskoj upravi zbrojili su podatke o još jednom vikendu na prometnicama koprivničko-križevačke županije; od petka do nedjelje upisali su osam prometnih nesreća, u njih četiri jedna je osoba teško ozlijeđena, a tri lakše. Zapisan je 81 prometni prekršaj, od toga čak 24 upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, a među pijanima devet vozača zadržano je u policiji na triježnjenju. Najpijaniji je bio mladi, 22-ogodišnji vozač koji nije smio imati ni promila alkohola, no izmjereno mu je 2,63 promila, a policajci su ga zaustavili u prvom satu nedjelje u Lemešu Križevačkom. Pod utjecajem alkohola, srećom puno manjim, od svega 0,79 promila, bio je i najbrži vozač vikenda; 40-ogodišnjak je u nedjelju poslijepodne na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici, na kojoj vrijedi ograničenje na 50, pred policijskim radarom projurio 145 kilometara na sat.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.