Odlični rezultati karatista u Maloj Subotici

karatisti_KTC_Mala_Subotica_0Prošlog vikenda su članovi Karate kluba “KTC” Križevci nastupili na turniru u Maloj Subotici gdje su, prema riječima uprave kluba, ponovno pokazali dominaciju. Turnir je dobro otvorila Ana Čondić u katama u kategoriji cicibanke osvojivši srebro, a zatim je slijedio niz uspjeha u borbama. Osim pojedinačnih uspjeha, mlađi kadeti Janko Širola, Luka Dolački i Renato Djaković su i ekipno osvojili broncu.

karatisti_KTC_Mala_Subotica_2Janko Širola je u kategoriji učenika -42 kg te mlađih kadeta -41kg osvojio po broncu, Luka Dolački je u kategoriji mlađih kadeta -48kg osvojio broncu, Renato Djaković je u kategoriji mlađih kadeta -41kg osvojio srebro, a Filip Wolf je u među juniorima -55kg osvojio broncu.

karatisti_KTC_Mala_Subotica_1Bruno Katavić je kod kadeta +70kg te juniora -76kg osvojio po zlatnu medalju, dok je u otvorenoj kategoriji seniora osvojio broncu. Klara Katavić je u otvorenim kategorijama juniorki i seniorki oscvojila po zlatnu medalju. Na turniru su jos nastupili: Rudolf Rosler, Karlo Falat i Jakov Harča u katama te Dorijan Kešer i Erik Wolf u borbama.

karatisti_KTC_Mala_Subotica_3

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.