Klapa Pasika i Pleteri spojili Dalmaciju i Slavoniju u pjesmi ‘Sve me na nju sjeća’


Autor glazbe i aranžmana je Jasminko Šetka, profesor u Omiškoj glazbenoj školi “Lovro plemeniti Matačić”, ujedno voditelj klape Pasika. Stihove je potpisala Sanja Tafra, zaslužna za brojne uspješnice, među kojima “Zora bila”

Stjepan_Fortuna_spot_Pleteri_klapa_Pasika_1“Sve me na nju sjeća” naziv je ljubave balade koju zajedno izvode tamburaški sastav Pleteri i klapa Pasika iz Kostanja.
Autor glazbe i aranžmana je Jasminko Šetka, profesor u Omiškoj glazbenoj školi “Lovro plemeniti Matačić”, ujedno voditelj klape Pasika. Stihove je potpisala Sanja Tafra, zaslužna za brojne uspješnice, među kojima “Zora bila”.

Stjepan_Fortuna_spot_Pleteri_klapa_Pasika_2Video spot za ovu pjesmu djelo je mladog Kostanjca Ivana Perića, koji se nedavno vratio iz Cannesa, gdje je promovirao svoj cjelovečernji uradak, komediju “Sveci”.
Pjesma “Sve me na nju sjeća” uvrštena je na festival “Zlatne žice Slavonije” koji će se u Požegi održati 4. rujna ove godine.

_Pleteri_klapa_Pasika_3Pjesma koja zvukom spaja Dalmaciju i Slavoniju zasigurno će ovoga ljeta biti rado slušana i tražen na svim hrvatskim radio postajama.(24sata)

Vezano

Komentari su zatvoreni.