Skaville se vraća kući – ‘pressica’ u 11 sati

Skaville_2014_international_music_festivalNakon morskih avantura i fantastičnih izdanja na Krku u uvali Voz, kampu Preluk kod Opatije i šibenskoj uvali Martinska, 8. Skaville Festival ponovno će se održati u Križevcima, gdje se još 2007. prvo izdanje održalo u Klubu kulture. Festival orijentiran prema ska/reggae ritmovima okreće se promoviranju križevačkog i prigorskog kraja uz bendove na otvorenoj pozornici ljetnog križevačkog kina i u parku bivše vojarne u Križevcima, od 10. do 13. srpnja 2014. godine. Osim glazbene, festival će obuhvatiti kroz različite aktivnosti i gastronomsku, kulturnu i sportsku ponudu za sve posjetitelje, o čemu će organizatori detaljno izvijestiti javnost i novinare rna konferenciji koja će se održati u Maloj vijećnici Grada Križevaca, s početkom u 11 sati.

Skaville_2013_2096Među najavljenim izvođačima su New York Ska Jazz Ensamble, ‘bend visoke energije i lucidnih ska interpretacija u kombinaciji s jazz standardima’, poznati srpski sastav S.A.R.S., ‘pariški momci u odijelima’ Jah on Slide, te Postolar Tripper, Samostalni referenti, mađarski Ska-Pecs, Drvored, Naturalna mistika, Ragallution i brojni DJ-i.

Skaville_2013_2122Mjesto cjelodnevnih druženja, tzv. SkaVillage će obilovati različitim aktivnostima za sve dobne generacije – od cirkuskih perfomansa i radionica za najmlađe preko uličnog turnira u košarci i biciklističkih ruta vinskim cestama okolice Križevaca do umjetničkog Festivala Granja koji gdje će se izrađivati skulpture od drveća. Tijekom dana biti će postavljeni i različiti štandovi na kojima će se moći kupiti različite majice festivala, bendova, ploče i slično.

Skaville_2013_2175Festivalska ulaznica iznosi 99 kuna, dok je dnevna 60 kuna i možete ih kupiti u sustavu Entrio (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.