‘I Mars treba mame’ na subotnjoj matineji u MKC-u

I_Mars_treba_mame_MKC_projekcijaGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 31. svibnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “I Mars treba mame”. Ovaj jednoipolsatni obiteljski crtić nije sinkroniziran na hrvatski jezik, režirao ga je Simon Wells, dok scenarij potpisuju Wendy i Simon Wells. Glasove glavnim likovima daju Seth Green, Joan Cusack i Elisabeth Harnois.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

O filmu: „U ovom animiranom hitu koji nam dolazi direktno iz studija Walt Disney, mali dječak Milo shvatit će koliko su mame zapravo važne. Naime, jednoga dana Marsovci posjete Zemlju i, između ostalih, otmu i njegovu mamu, budući da smatraju da su na Marsu mame potrebnije nego na Zemlji. Milo će se odmah upustiti u avanturu svog života kako bi spasio mamu i vratio je kući prije nego bude prekasno.“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.