Petar Gatarić i dalje predsjednik Udruge invalida

Petar_Gataric_UIK_udruga_invalidiKRIŽEVCI – Na redovnoj izbornoj Skupštini Udruge invalida Križevci za njezinog predsjednika ponovno je izabran dosadašnji na toj dužnosti Petar Gatarić, a za dopredsjednicu Melita Filipec. Nakon izbora u kojima je udruga dobila i nove sastave Upravnog i Nadzornog odbora te Suda časti, članovima Skupštine obratili su se i brojni gosti. Među njima predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida Jozefina Kranjčec je istaknula križevačku Udrugu invalida kao prvu među 62 članice njihovog saveza po lani ostvarenim rezultatima.

Županijska pročelnica za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja spomenula je da kao bivša ravnateljica Obiteljskoga centra ima iskustva u edukaciji asistenata u nastavi, još jednoga projekta po kojem se ta udruga izdvaja u našem kraju, ali i šire. U ime gradske uprave zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović čestitao je na ostvarenim rezultatima, rekavši da bi oni mogli posramiti i neke jedinice lokalne samouprave, a među projektima izdvojio je pokretanje udrugine tvrtke, čokolaterije Cris.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
3 komentara
  1. Štef piše:

    Čestitam gospodinu Petru Gatariću na izboru. Evo čitam da će i sam predsjednik Republike Hrvatske gospodin Ivo Josipović u ponedjeljak posjetiti i čokolateriju Hedona što je ogromno priznanje za cijelu Udrugu invalida, koje možda trenutno mnogi i nisu svjesni. Jel zna netko kakav je točno program boravka predsjednika u Križevcima, kažu da će biti i nekakvo druženje sa građanima?

  2. Stojan Miščević piše:

    Iskrene čestitke, čestitom i uzornom sugrađaninu!

  3. Stojan Miščević piše:

    Da se malo odmorim,,,bilo je naporno ovih dana, čestitke Peri, čestitom i uzornom sugrađanu, nitko nije savršen, pa ni ja, gospodin Pero Gatarić i njegova obitelj moji su uzori,,,kada bih ja samo mogao biti kao oni!!

Komentari su zatvoreni.