Večeras u MKC-u projekcija filma ‘Pijev život’

life_of_pi_projekcija_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva večeras u 19 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju igranog filma “Pijev život”. Ovu dvosatnu dramu iz 2012. režirao je Ang Lee prema scenariju Davida Mageea, a glavne uloge igraju Suraj Sharma, Irrfan Khan i Adil Hussain.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

Iz recenzije: „Oscarom nagrađeni režiser Ang Lee donosi veličanstvenu priču napravljenu prema istoimenom bestseleru Yanna Martela. Film donosi priču Pija Patela, sina čuvara zoološkog vrta. Njegova obitelj se odlučila preseliti iz Indije u Kanadu i kreće na veliko putovanje teretnim brodom. Nakon strašne oluje i brodoloma, Pi pluta Tihim oceanom na čamcu za spašavanje, a njegov jedini suputnik je veliki Bengalski tigar po imenu Richard Parker. Kada Pi shvati da je sve što poznaje i što je ikada volio i cijenio nestalo, ostaje mu jedino nada. No, hoće li nada biti dovoljna da Pi smogne snagu koja će mu biti potrebna za nemilosrdnu borbu protiv nepredvidivog mora, divljeg tigra i samoga sebe?“

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.